Arık Köyü Forum Ana Sayfası Arık Köyü

YardımYardım   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Longhorn

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Arık Köyü Forum Ana Sayfası -> Windows
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kemobay
Yönetici

MesajTarih: 17.10.2004, 13:42    Mesaj konusu: Longhorn Alıntıyla Cevap Ver

Bir kısmınızın bildiği gibi Longhorn Microsoft'un yeni masaüstü işletim sisteminin, yani Windows XP'nin selefinin kod adı. Ancak Longhorn sadece bir işletim sistemi terfisi değil, beraberinde bir çok yeni teknolojik gelişim ve standart ile geliyor. Microsoft bu işletim sistemi ile bilgisayar dünyasında yeni bir dalganın başlayacağını ümit ediyor.

Microsoft'un duyurduğu 2005 yılında piyasaya sürüm tarihi teknoloji uzmanları tarafından biraz iyimser bir tahmin gibi görülüyor. Ama şu anda bile bu işletim sistemi hakkında söyleyecek çok şeyimiz var:

Burada sözünü edeceğimiz bilgilerin büyük bir kısmını ve daha güncellerini SuperSite for Windows ( http://www.winsupersite.com ) adresinde bulabilirsiniz. Burada yeni ekran görüntüleri de bulunuyor. Ekran görüntüleri işletim sisteminin gelişimini adım adım göstermesinden dolayı önemli.

Microsoft 2004 yılında Windows Longhorn technical beta sürümünü piyasaya sürecek ve bu yıl boyunca iki büyük beta atılımı yapacak. Bu aşamada firmalar hem Windows Longhorn hem de Longhorn kod adlı diğer ürünleri incelemeye başlayacaklar, siz de bu firmalar arasında yer almak istiyorsanız konuyu yakında takip etmeye devam edin.

Windows 95 ve Office 95 nasıl birbirini tamamladıysa ve bir çok firma tarafından bir anda adapte edildiyse, Longhorn kod adlı ürünleri de bu tür başarılı bir entegrasyon ile ortaya çıkacağını ümit ediyorlar. Windows client ve server, Windows-tabanlı el bilgisayarları, uygulama geliştirme araçları, ofis paketleri, diğer uygulamalar ve yeni bir Microsoft .NET sürümü hep beraber ortaya çıkacak ve kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Konuya hangi perspektiften baktığınızda göre Longhorn ya etkileyici ya da gereksiz bir ürün olarak değerlendirilebilir. E-mail mesajlarından dolayı hasar gören sistemlerinden bıkan sistem yöneticileri ve kullanıcılar daha başarılı ve sağlam temellere oturan bir Windows sürümü mutluluk verici bir haber. Ancak sürenin bu kadar uzun olması bu işletim sistemine olan ilgiyi düşürebilir ve yeteri kadar test edilmezse kadük bir işletim sisteminin ortaya çıkma tehlikesi var
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Arık Köyü Forum Ana Sayfası -> Windows Tüm saatler GMT +1 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız